Tue,21Jan2020

Produktlinie

 
Naš proizvodni program obsega štancanje  izdelkov iz pločevine in barvnih kovin. 
 
Izdelamo lahko najrazličnejše kovinske izdelke po željah kupcev.  Specializirani smo za serijsko štancanje pločevine z avtomatskim podajanjem na ekscentričnih stiskalnicah od 10 – 160 ton.
 
Izdelki podjetja HOJAK so visoke kvalitete, od najpreprostejših do zahtevnejših izvedb. Po želji kupca so lahko  termično obdelani, barvani ali galvansko zaščiteni (cinkanje, fosfatiranje, niklanje, srebrenje, barvanje..). Lahko jih dodatno krivimo, točkamo, vanje vrezujemo navoje raziglamo,... 
 
Naši kupci  so predvsem  podjetja s področja avtomobilske industrije ter elektroindustrije ter industrije gospodinjskih aparatov.
 
Kupcem nudimo celovito storitev od izdelave orodja in izdelave prototipov do serijske proizvodnje.
 
V podjetju imamo tudi dobro opremljeno lastno orodjarno, zato lahko izdelamo najrazličnejša orodja glede na potrebe kupcev.
 
Na podlagi potreb kupcev se aktivno vključimo v fazo razvoja novega izdelka in izdelavo idejnih rešitev. S tehnologijo laserskega rezanja ali žične erozije lahko v najkrajšem možnem času izdelamo prototipe.
 
S sodelovanjem v vseh fazah izdelave lahko predvidimo optimalne proizvodne rešitve, kar se odraža tudi v nižji ceni končnega izdelka. Nudimo kvalitetne izdelke po konkurenčnih cenah.
proizvodi HOJAK_09_p